16 augustus 2017

Over ons

Een beetje geschiedenis…

1969, het jaar waarin wijlen de heer W. Bonte de firma Bondec bvba opstart.
De kernactiviteit van het bedrijf bestaat voornamelijk uit het verlenen van onderhoud en herstellingen aan verwarmingsinstallaties.

Dankzij een permanente nadruk op service, dienstverlening en kwaliteit wist Bondec een aanzienlijk marktaandeel in Antwerpen te bewerkstelligen.


Hugo Bonte

In mei 1989 kwam de heer Hugo Bonte, zoon van, aan het hoofd van de onderneming. Door het regelmatig geven van opleidingen, scholingen en cursussen aan de werknemers, konden de activiteiten verder uitgebreid worden en groeide het aantal klanten en werknemers gestaag.


Uitbreiding activiteiten

Bondec heeft door de jaren heen zijn activiteiten uitgebreid.
Service is nog steeds belangrijk maar ondertussen is Bondec een volwaardig installatiebedrijf in zowel het plaatsen van sanitair, verwarming als klimatisatie en ventilatie in gezinswoningen, gebouwen en industrie.

Vooral dit laatste; industriele verwarming en klimatisatie van grote magazijnen en loodsen zijn een specialiteit op zich geworden.
Door de jarenlange know-how in het verlenen van nazorg aan de installaties, is Bondec de firma bij uitstek om uw installatie van a tot z van service te voorzien.


September 2011

Zus, Christiane Bonte verlaat Bondec.
Hugo Bonte besluit om niet langer de firma alleen te leiden en zoekt opvolging zodat de voortzetting gegarandeerd is.

De heer Erik Valvekens en de heer Sven Augusteyns vervoegen het bestuur bij Bondec.

Reeds 50 jaar,

heeft onze firma ervaring en knowledge opgedaan die klanten zoals de groep Moorkens, Beerens, Katoennatie, mogen ervaren.
Het samenwerken met verschillende beheerkantoren en syndici in groot- Antwerpen leidt tot een steeds meer versterkende positie in deze regio.
Particulieren hebben een belangrijk aandeel in de klantenportefeuille van Bondec.
Door het geven van onderhoud en het regelmatig updaten van uw verwarmings-installatie is Bondec ook hier sterk aanwezig.

De firma Bondec stelt vandaag meer dan 44 werknemers te werk.